sommarpackning pågår.



oj, klockan är redan halv tolv. har packat, städat och diskat. så skönt att ha det mesta klart inför imorgon. dags att göra iordning sig för sängen då...ska försöka gå upp hyfsat tidigt imorgon och kanske träna lite innan provet.... får nog gå upp halv åtta då, men det har funkat förut när jag gått upp då, har hunnit träna ändå så. blir lite tajt med tid till frukost också bara men ska nog bara göra en smoothie, går ju jättesnabbt. funderar på att gå ner på stan efter provet och köpa en dove summer glove, har i nte gjort det än. såg att dom hade på H&M för bara 39 kr där, ett riktigt kap ju, dom brukar kosta 50 kr annars och det är också väldigt billigt för en stor flaska "gradvis" brun utan sol. vill vara iallafall liiite brun i sommar, yey! :-) har packat ner bikinis nu, fick lite ångest bara jag såg dem, men med lite "bränna" så kommer det att gå ;-)

hittade ni ett test på olika "riktiga" B.U.S. billiga ACO´s blev bäst och kostar bara 80 kr! jag brukar köra med Åhlens egna (den kom lite längre ner på listan men var inte sämst iallafall), men man kanske skulle prova den istället då? man kan läsa lite recensioner om den här. 

ska nog köpa den istället för Doves.... priser skiljer sig ju inte mycket och denna skall vara mycket bättre plus lika bra att köpa en riktig brun utan sol så att man får resultat, vill ju inte behöva vänta tre veckor på att bli brun samt smörja varje dag... dessutom så luktar Doves riktigt illa, har luktat på den... här finns det recensioner på doves.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0