tribute to mom :-D



Tack för att du finns och är just MIN mamma! :-D

Kväll



har haft ont i magen halva dagen och svettats som en gris i värmen, men ändå lyckats lämna plasma och umgåtts med kära mor :-) Blev kinamat och fika, så nice....

Varmaste dagen hittills i år känns det som?

Jag måste verkligen komma igång med träningen snart igen, känns som jag fått världens sämsta kondis efter att ha varit sjuk i över en månad! Jag menar, det är inte ok att gå långsammare än två 75 åriga gubbar nere på stan? Herregud.

Men imorgon skall jag dricka herr viiiiiiiiiiiiiiiin! :-D (det är bara sommar en gång, och så lever man ju bara en gång också, så varför inte försöka ha lite kul?)

Och så skall jag fika med en gammal god vän också som jag inte träffat på ett par månader :-)

Puss!

idag är jag glad...




känns som en riktigt bra dag idag :-) Fint väder är det också, jej jej jej :-)

I´m only one human.

Hittade en fin dikt, eller text på en sida som jag ville dela med mig av... Tycker det var väldigt bra och ärligt skrivet om hur livet kan kännas...
 
Tog mig friheten att ändra och lägga till några rader här och där ;-)

Jag älskar och jag hatar.
Jag är likgiltig och jag är känslomänniska.
Jag är svart och jag är vit.
Jag är positiv och jag är negativ.
Jag är optimistisk och pessimistiskt.
Jag är snäll och rolig och jag kan säkert vara ett pain in the ass.

Jag är allt.
Precis som alla andra är.
Varför då säga att man bara är det ena?
Man är både och.

Jag kan vara helt underbar, godhjärtad och lyhörd men jag kan oxå vara elak, ego och skita fullständigt i vad du säger.

För att jag inte orkar.

Jag kan älska livet, älska dig och älska allt en dag men det betyder inte att jag känner samma dagen efter.

För att jag ibland måste skydda mig själv för det som inte är bra, eller för det som blir för mycket.

Jag kan sakna dig när jag ligger ensam på badrumsgolvet, men känna mig bättre när jag sitter och dricker kalla öl och äter god mat med trevligt sällskap.

Men innerst inne kan du ticka som en liten, liten bomb som adrig tystnar, hur mycket jag än försöker glömma.

En låt kan påminna mig om dig och slänga tillbaka mig i det förflutna, men en annan låt kan få mig att leva och njuta av nuet.

En film kan få mig att drömma mig bort till en framtid ensam men också med någon annan.
Den kan få mig att tänka på vad som HAR hänt, men också hur jag VILL HA det.

Bara för att jag saknar något betyder det inte att jag vill ha det nu.

Men det betyder inte att jag inte vet hur jag vill ha det i framtiden heller.

Är du aldrig liten och rädd som jag är ibland?



Inte lat, bara sjuk.



Det kliar i näsan och jag nyser 24/7. Det här är fan inte kul. Ska gå och lägga mig nu och drömma om en bättre morgondag... Orkade inte ens diska ikväll.... Suck.

(kände bara för en snygg robotbild).

Sweet show



Sitter och kollar på bachelorette och myser lite. tror det här kan bli den mest spännande omgången någonsin. känner mig redan lite engagerad i söta och glada Ali´s öde. har typ redan fått en favoritkille, och det är såklart den söta, frånskilda killen med hunden! :-D lättflörtad som vanligt :-D

Imorgon får jag lite roligt besök här så måste nog ägna liten del av kvällen åt att städa och fixa lite... Mer om det imorgon kanske :-)

Pasta monday!

var inne en sväng på H&M för att kolla in väskan, men nej, den var inte lika fin i verkligheten så det blir nog inte någon beställning. Lite osäker på shorsten också sen jag provade en bikini och fick syn på mina lår haha.... Säger inget mer än så, men glassen måste nog fan ryka nu... och chipsen! ;-) Däremot spanade jag in en supersöt och alldelles perfekt passande behå som jag bara måste ha, så den blir det istället. köper typ aldrig underkläder med min ekonomi men nu måste jag nog passa på. Satt perfekt!

Nu väntar Pasta på spisen och så skall jag snöra av mig skorna, bråttom jag hade till datorn idag då? nej jag var bara lat och orkade inte... ;-D

A bag for me



Fick precis ett mejl om 10 % rabatt på H&M, så förutom shortsen som blev nedsatta så klickade jag även hem den här snygga strandväskan för bara 89 kronor! (tidigare pris 199, den var på rea också). Sjukt bra, gillar den som fan :-D Perfekt strand och sommar väska, eller hur?

Nu ska jag snygga till mig, hoppa in i duschen och så blir det lite kläder på denna arma kropp. är inte direkt fräschast i stan idag efter flera dagars snörvel och host, men men :-D

I´m a hooker....



Uh, jag är itne mycket bättre idag, men sitter i alla fall och ätyer gröt nu och kelar med en busig katt. Har bokat en plasmadejt på blodcentralen så jag kommer ut lite i alla fall. Crejvar automatkaffe och billiga skinksmörgåsar. Crejvar skvallertidningar och söta sjuksköterskor. Just kidding, I´m doing it for the money.



Sötis :-)

Hitta en söt bild...



På mig och min lillebrror när vi var små. Lady lovely locks och My little pony var rätt stora på den tiden... Och vi var rätt besatta av dem som ni ser..... :-D

Världens bästa lillebror ♥ finns ingen bättre! saknar dig varje dag! :-)



Glada snedbene barn haha! :-DDD (blev påtvingad klänning inför en skolavslutning, hatade det :-)

The Lovecats.



Kvällens bästa låt.
 

Funderar på att ta ett varmt bad och kanske göra lite ansiktsbehandling? Om jag orkar. Bara ett bad kan nog funka det med. Blir nog hemma från skolan imrogon med, tror jag har lektion i alla fall (orkar inte kolla haha). Känner mig inte helt frisk än... Även om det vore skönt att få komma ut och se lite folk och dricka lite kaffe. Kräver inte så mycket av livet... höhö.... tragisk jag låter, lovar att försöka rycka upp mig lite nästa vecka. man uppskattar ju aldrig livet så mycket som när man har varit sjuk, så det ser ju positivt ut det här ändå ;-)

Natti natt alla goda och glada, saknar er som läser (hoppas jag ni gör, iallafall någon, kanske...? Puss, i alla fall. ;-)!

Nej, det är inte ett ämne för dig att hantera, sucker.

Jag blir så arg. för alla gånger jag låtit andra definera vem jag är. kan inte säga mer än så, men det är så jag känner. ingen ska fan säga till mig vem jag är eller vad jag kan om dom inte tittat riktigt jävla noga först.

om ens då.

för bara jag vet vem jag är.


Gillar Lina.

psyksjuk är det kanske inte så många som är, utan snarare grubblar-sjuk. vissa människor hanterar ju livet galant. de gör inga tonårsrevolter, pluggar vidare på universitet direkt efter gymnasiet, får ett 8-5-jobb, skaffar barn och bloggar sedan om vilka kläder man gillar, hur perfekt ens liv är, hur många vänner man har, vad man äter och hur jävla lycklig man är. det är inget fel med detta, jag undrar bara hur de lyckas undkomma livets svindel och hur all misär lyckas gå dem förbi. eller ligger de i sina hästen-sängar om kvällarna och gråter? vågar man inte visa sig sårbar.

Bara en av anledningarna till att jag läser hennes blogg.

Men åh...



Hade tänkt beställa det här rosa linnet och shortsen från H&M hur länge som helst men nu är dom såklart slut i min storlek. Väntar alltid för länge ibland... lika bra att slänga ner dom här lite ljusare men utan snyggt skärp i midjan innan dom tar slut dom med. Känner mig inte riktigt fit för shorts i sommar men mirakel kan ju hända och om inte annat så kan man ju ha dom nästa ;-) Hoho, ja alla dessa ambitioner...

Tycker jeansshorts är hur snyggt som helst på sommaren till ett längre linne, och lite brun utan sol kanske kan råda bot på problemen på en gång ;-) även om jag tycker det är rätt snyggt att vara blek också...


Bara 199 :- kr på H&M :-D Sjukt bra pris jö!

Desperat...



Gick precis och köpte en cola zero... Börjar nog bli lite beroende. Inte bra. Väntar på att BB ska börja. Kom precis på att jag har prov om mindre än en vecka, på fredag för att vara exakt tror jag, så kanske skulle försöka plugga lite också? Trist... (sov fram till halv åtta förut, därav de pigga och stora ambitionerna). får se hur det blir med dom, panikplugga ett par dagar innan har ju funkat hittills så varför ändra ett vinnande koncept? ;-)

Nu; How I met your mother. Alltid lika uppiggande faktiskt.

Koka soppa på en spik...

Får se vad det blir för spännande mat idag. då.

We all want to change the world...

You say you want a revolution well baby you´ve got it...








♥ Får bli dagens låt. Inspiratione.


The funeral

Det här är en av de absolut finaste och vackraste låtar som jag vet....The funeral, av Band of horses. Videon är så sjukt sorglig så jag dör.... Kan knappt titta på den igen för då börjar jag nog grina...

Enjoy.

Kan tipsa om en lite gladare låt också, av Fleet Foxes.


Drömma är gratis.

Om det vore fest skulle jag antagligen slänga på mig en blommig klänning, massa fina ringar och armband och/eller ett par örhängen. Plus ett par bruna träklackar. Så sommaren 2001 känner jag..... Ready, set, go och färdig på ett kick.



Hur skulle ni klär er? :D

Bilder; Asos.com, Free people.com, kyssjohanna.se.

Story of a life..

jag är fortfarande sjuk, men kanske lite, lite piggare idag. kan ju inte bli annat när man har sovit typ två dagar i sträck. skall återgå till gröten och kanske lite tevegluttande nu, har inte så himla mycket att blogga om, det händer inte så mycket i ens liv när man bara ligger i sängen, haha... Kramar så länge och hoppas alla ni friska njuter av friskheten och dagen i stort, ser att det är sol ute... (nej, jag är inte bitter, inte alls.).... Äckliga j*vla pollen..!!! Vill byta liv.

Stackars dom.

Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva
och stackars fåglarna i bur

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Ja stackars han som aldrig kämpar
Han som säger stackars mobb
Han som hamna först i kön
och blev så nöjd med sin lön
att han glömde sitt jobb

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror








.................


Lets go out and hold our heads high, bejbi, we´ve only got tonight.



Lite inspiration... Love da shoes..

Bilder, H&M, Kyssjohanna, Accessora, Nelly.

Matching piece of sheit...


Så sjukt fint armband, från 82 (kyssjohanna.se).

82 har verkligen sjukt fina och roliga smycken, perfekta presenter om du skall köpa något till din mamma, syster, flickvän, kompis osv. Superfina armband, ringar osv med budskap tex! You cant go wrong with these, promise! :-)


Älskar 82! :-D

..........


Of course she´s going to say she´s happy for you baby, and flash that oh-so-famous smile, but look in to her eye´s baby, you broke her.







(haha, älskar den sista bilden, läs texten!) Nej, kommer inte inte bli lesbisk.. men fan vad skönt det vore ibland kan jag tänka..:P

Kom...

...........

.............

...................

............................

Godmorgon...

Precis vaknat, slängt in en påse pommes frites i ugnen och lugnat en bråkig katt.... Är en dålig mama idag...

Jag veet att såna här listor är skittråkiga, men jag är sjuk... och uttråkad...

Hur många har du varit kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? just nu bajs!
När kramade du någon sist? några dagar sen tror jag.
Saknar du någon speciell person? ingen superspeciell, kanske lite min familj och C då..
Har du svårt för att bli kär? beror på, träffar jag rätt så blir jag väl det. blir inte kär i vem som helst som en del andra verkar bli.. jag trivs med att vara ensam om jag inte är kär.
Är du singel? JA!
När fick du senast en komplimang? vet ej. 

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: nej
Hånglat med fler än 50 pers: nej.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Åkt ambulans? nej
Åkt polisbil? vet inte? tror inte det...
Gjort nåt olagligt? japp
Slagit ner någon?  ja 
Sagt jag älskar dig och menat det? ja 
Tar du droger? nej!
Dricker du? ibland
Varit kär? ja.
Är du ensam nu? ja.
Vill du gifta dig? vet inte. om jag träffar absolut rätta människan så ja, kanske.
Vill du ha barn? japp.

I am a robot



Sängen, toa, mat, sängen. I am  a robot....

Blir nog väldigt mycket glass idag.



Höhöhöhöhö... (ja, jag vet att jag är en barnunge...:)

Glassen har funnits sedan 1960 (!) och finns faktiskt att köpa i Australiens supermarkets :D



påminner om en glass vi har i sverige men jag kommer inte på vad det heter just nu... fan... :)

88:an!







If you can imagine it you can achieve it.









Börjar bli lite trött, fast jag har sovit halva dagen. Hoppas på att vara lite frisk imorgon... Men det ser inte alls bra ut det hära.. Har inte orkat göra ett piss på hela dagen :-/ Bra att det är helg nu i alla fall... Försäker att se livet positivt haha..... ;-) Snart är det ju fan JUNI också! Smells pretty good när jag tänker på det. S. E. M. E. S. T. E. R!!? Jag tror det kan börja närma sig nu.

Goodnightie night night! :-)

Jag har precis upptäckt Musikkollektivet..


Superbra band! Lite pop reagge aktigt... Ni kan klicka på länken och eller lyssna på bra låt här...


roligt.

Du är telefonen, kaffe
som drack så långsamt att det hann bli kallt
Jag är Nivea Blå om vintrarna
och tröjorna och vantarna
och allt som är kvar är
mina ögon som gör ont
Mina ögon gör så ont


Ditt huvud faller av om du står kvar
jag har stuckit mitt rakt ned i sanden
Lögner skär lätt av mig fingrarna
Dina skar bort två på vänster handen


Mina ögon gör så ont
Mina ögon gör så ont
Mina ögon gör så ont
Mina ögon gör så ont


Mina ögon gör så ont
Mina ögon gör så ont
Mina ögon gör så ont
Mina ögon gör så ont


=======
Väldigt få av Kents låttexter har fått en förklaring men den 17 september 2006 berättade Jocke vad Kallt kaffe handlar om. Detta skedde i forumet.


”Den är baserad på fyra fotografier på mig och min mamma på vinterpromenad utanför torshälla(lite bortom Torsharg). Jag är typ ett år gammal och har en brun samemössa på mig(alla 70talister vet vad jag menar om det nu finns några kvar här). Dessa foton var också ”omslag” till tidiga demos som jag klippte&klistrade ihop -93/94
Sen sammanföll själva textförfattandet med en period då mina kontaktlinser funkade skitdåligt. För mycket cigg å sena nätter kanske? Därav ögonen som gör ont. Kände plötsligt för att berätta detta och jag skiter i om ngn tycker att jag förstör låten."



Cowboys

Jag drömde om
en barndomsvän igår
som telenäten drömmer
om svalorna i vår
Jag vaknade av bruset
från maskiner i djup sömn
Jag vaknade så lycklig
över att äntligen ha drömt


Hon vinkar genom ett fönster
Hennes mun är som ett sår
så går hjärtat mitt sönder
Det har varit ett ensamt år
Jag ska aldrig ignorera dig igen
Jag ska aldrig nånsin glömma hur det känns
Mina nyårslöften


Jag filmar nu
Stora känslor stora ord
men allt av vikt Jag säger
har Jag stulit ur en bok
Jag läste nåt om kyssar
nånting som alla vet
men som dom aldrig lyckas fånga
i filmerna man ser


Hon vinkar genom ett fönster
Hennes mun är som ett sår
så går hjärtat mitt sönder
Det har varit ett ensamt år
Jag ska aldrig ignorera dig igen
Jag ska aldrig ignorera kärleken
Mina nyårslöften


Sovit...

Tittat på Fashion, ätit oreokakor och druckit apelsinjuice. That´s pretty much min dag. Så spännande :-D Jag kanske gör kvällen riktigt spännande och blir frisk, drar på mig en catsuit och går ut och dansar och blir kanonfull på tequila. Eller inte.


Lite fina boho inspirerade smycken jag gillar just nu. Färgglatt och fint. Trist att man inte är miljonär.

Bilder; kyssjohanna.se, Cara, Free people.com.

Gillar dom här örhängena också, gick inte att kopiera bilden.

Uttråkad gör färganalys...

Färganalys av vår.

Våren har en varm färgskala som är pigg och fräsch och passar därför också i sådana färger. Passar i klara, varma färger.

Gyllenblont, gyllenbrunt, eller rött hår.
Blå, blågrå, blågröna eller turkosa ögon.

Kända vårar: Lindsay Lohan, Mariah Carey, Jennifer Aniston.

Vilka färger passar man i som vår?


Vårar kan bära mycket bleka, mjuka färger, såsom persika, kamel, gyllengult, gyllenbrunt och ljusblått. De ser också bra ut i elfenbensvitt, ljusgrönt, starkt rött, distinkt blått och korall. Undvik färger som är dämpade eller för mörka. Svart och vitt brukar sällan passa eftersom de är alltför kontrasterande.

En vår kallar man för det mesta den med brun/blont hår, mellan brun till blek hy, blå/grå/gröna ögon. Klär i ljusa skira färger som varma pastellfärger, klar blå, gul och
guld-grön, persika och hallonröd. Brun och grå basfärger fungerar alltid på en
vår. Gul underton på huden.

Vår passar bäst i guld när det kommer till smycken och accessoarer. Passar även i korallsmycken och cremefärgade pärlor.

Här finns mycket bra färgscheman och mer läsning för den som är nyfiken... 

Färgschemanen är superbra att jämföra med om man vill köpa ett plagg eller smycke men är osäker på om färgen passar en. Då är det bara att jämföra!


Vilken färg tycker ni är finast?


Jag funderar på en röd och/eller gul. (eller grön? kan fan inte bestämma mig, hehe). Allt jag ska unna mig denna månad i shoppingväg, jiha :D

49,50 på H&M (love H&M, ibland..)

Enda fördelen är att man inte har feber....



Egentligen det perfekta tillståndet att vara sjuk i, så jag ska inte klaga....

Sjuk...

och väldigt synd om mig idag. har precis ringt försäkringskassan och anmält mig sjuk också, men man får ju ingen ersättning för första dagen man är borta så det spelade ju inte så stor roll ändå. Bu fuckin hu!

Hur mycket snor kan man ha i huvudet?

Depp. Tillbaka till sängen. Får bli tidningar plus teve som sällskap idag. kanske dra nåt box maraton också... Roligt.... Bra att jag har en chips påse (nu ljög ja, två, haha) som sällskap med... Farligt!!

Kul att man har varit så här i över en månad nu. Kämnner mig lagom fräsch och mosig och på topp... Får fan vara nog snart.... u vad negativ jag är, men jag hatar verkligen att vara sjuk, och speciellt så länge...Nyser typ 3 gånger i minuten...

I shall have it.


Acne, 899 kr. Sååå dyr, men sååå värt det! :-D Eller hur?


































                                                                            Nä, skojja bara, H&M 49,90.


Ska bli min!!

Visst var den fin?:-D

Nej, jag behöver ingen D kupa!



Små seg torsdagkväll. har tittat på bb, lyssnat på gamla winnerbäcklåtar, gråtit till Confessions of a lovely borderline och nu har jag stängt av teven så jag inte skall bli sugen på silikonboobs igen av plastikdoktorn 90210. Inte riktigt bra för min psykiska hälsa det där programmet känner jag. Usch inte alls sugen på skola imorgon men är väl bara att bita ihop. Snörvlat ihop totalt av pollenallergo plus förkylning PLUS ont i magen OCH ryggen här hela eftermiddan och kvällen. Men skam den som ger sig, bara vatt hemma typ 2 gånger från skolan på 3 månader... Är så himla pliktskyldig så det inte är sant ibland... Och det finns dom som har det mycket, mycket värre... så var det sagt också ;-P (jag har det ganska bra egentligen, behöver bara lite värktabletter och spy ut min ångest ibland, sen blir det bra och jag blir snäll igen, lovar! ;-).

Gonatt därute och inne... alla fula och fina och snälla och dumma mänskor. (ja, jag känner mig lite freespirited idag och ger ett natti till dom med, usch, det är dom inte värda, dom får bli snälla först igen, försöka lite i alla fall....det kan dom väl göra?)

Tidvis


Självplågan...

Jag kommer ihåg dagar från förr. När vi sprang över fältet, bakom huset, och reste våra drakar för att flyga. För första gången. Bara sprang och sprang och sprang. Tillslut hände det. Och vi hade aldrig sett något vackrare... och vi hade aldrig fått något finare. Att hålla vinden i våra händer, och tiden i våra ögon. Och se allt fara iväg, mitt framför oss. Bara såna där ögonblick, man alltid kommer att minnas. Utan speciell anledning, annat än för en själv. Kärlek, vinden, allt runt omkring mig. Jag kunde ta på den. Lyckan och friheten. Stoppa den i en ask och ta fram den, för dagar som de här.

Jag orkar inte mer!!


Pollenskit!!!!!!! Gaaaaahhhhh!!!! (aggressioner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sitter och väntar på...



Att maten skall bli klar :-) Jag lagar pasta med kyckling och sås ikväll, så gott. Till det blir det plommontomater, Cola Zero och efterätt lite godis. Ja, jag älskar MAT! :-D

Hungrig tjej



Blir pizza till lunch idag. Har verkligen startat en bra diet så här inför sommaren, pizza och glass, haha... Men who cares? ;-P



Dr Oetkers frysta pizzor kör jag alltid med. Så goda, godare än pizzeriagjorda pizzor.. nästan :-) Bara in i ugnen i tio minuter, mozarellan är helt klart min favorit!

Liten update

Jag läser bloggar, äter frukost, har tränat, sovit gott och skall nog snart gå ner på stan. Bra dag idag :-D

Solen skiner också, dock har jag inte fått ett endaste litet post på hela dagen, klart ett litet minus om vi nu skall klaga på något, jag gillar att få post varje dag :-D

En lista...



Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår? Hmmm... att jag fick G + på senaste provet var ju faktiskt en höjdare! :-)


Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov!


Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt en gurkbit.


Det sista du sa högt: Förmodligen något till katten, haha.


Vad var det senaste du åt: Gurka


Vad var det senaste du köpte: Mat på ICA.


Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt och natt?


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.. kanske vid andra.


Sover du tungt: Nej.


Drömmer du mardrömmar: Ja!


Trivs du med ditt jobb: Pluggar, och jag trivs bra.


Favoritklädsel: Leggins eller jeans och tunika eller topp till.


Vad ser du om du tittar till höger: En vit kudde.


Vad gör dig glad just nu: Min familj, min katt och min lägenhet. Att mina vänner finns också såklart, det är GULD!


Vad ska du göra härnäst: Ta ett bad och sen sova. 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0