Nya bebisen är här :-)


fått hem nya bebisen, alltså min nya kisse, Dexter! har legat och myst ett par timmar i sängen, så trött är han.... släppte in min andra katt, pussis till han förut, men hon blev bara skitsur och morra, så hon fick åka ut rätt fort igen.... dom kommer nog lära känna varandra tids nog..... nu sitter jag och myser i min nya leopardmönstrade zipperall, så skön, och varm är den... kan sitta ute på altanen när det regnar nu på kvällen utan att frysa... thats najs..... Nej, tror det blir lite kvällsmat nu och kanske lite teve? tittar typ aldrig på teve på sommaren..... eller så går jag o myser med katten igen :-) sötast i världen, just nu, är han :-) 10 veckor gammal och född den 26 maj :-)

inte den på bilden såklart, men faktiskt ganska likt :-)

r.i.p amy winehouse.... :-/


I did not die (r.i.p the ones who lost their lifes in norway 22/7-2011..)


Do not stand at my grave and forever weep.

I am not there; I do not sleep.

I am a thousand winds that blow.

I am the diamond glints on snow.

I am the sunlight on ripened grain.

I am the gentle autumn’s rain.

When you awaken in the morning’s hush

I am the swift uplifting rush

Of quiet birds in circled flight.

I am the soft stars that shine at night.

Do not stand at my grave and forever cry.

I am not there. I did not die.


sommartisdag


idag har det faktiskt varit lite fint väder och sol, så jag har legat på altanen i hängmattan och läst vidare på magdalena graafs bok. himla spännande och gripande är den faktiskt! Tanja och mamsen kom hem med några liter blåbär förut så idag är det vi som skall baka blåbärsbullar och paj. jag råkade snooza lite för länge idag så hann ej följa med... nåja, hundarna fick en vakt iallafall, och småvalparna komma ut i rasthagen så det var ju skönt för dem iallafall ;-) nu blir det nog lite sen lunch/tidig middag snart, har bara ätit frukost än så länge, espresso, ett päron och en liten tårtbit eftersom vi har ett litet födelsedagsbarn hos oss idag :-) kramar

gott det skall bli med paj! :-)

Oh!


precis en sån här rosarandig zipperall kommer bli min i veckan. love it. bara 400 kronor (köper genom en bekant). kommer bli perfekt till kalla hösten och vintern :-) ibland har man tur, de kostar dubbelt så mycket i vanliga fall. behöver verkligen lite mysplagg, har typ ett par mjukisbyxor..... apråpå mjukisbyxor kanske man skall ta en liten sväng på gåbandet innan kvällsmackan? hmm. får inte fundera för länge på sånt, för då blir det inte av ;-) just do it...?

Måndag


magdalena graaf med sonen isak :-)

jag har varit lite seg efter helgen som varit. min största bedrift idag har varit att steka pannkakor (amerikanska of course) samt ligga i sängen och läsa bok. läser just nu "Det skall bli ett sant nöje att döda dig", av Magdalena graaf, den är riktigt bra, har grinat flera gånger, vilket jag alltid gör till hemska och sorgliga böcker och filmer :-) ska nog ta en kvällsmacka nu och forsätta läsa lite.... kanske plocka lite blåbär imorgon, det vore nog något det. är ju så himla dyrt att köpa och jag som fattig student måste tänka på ekonomin så vore ju bra att plocka ett par liter o ha i frysen. så gott med blåbär ju... :-) ne, macka, och kanske sängen då? godnatt!

semesterångest nummer 1.

det är kallt idag. det var kallt igår. alltså, sommaren FÅR inte vara över redan!!???? Min första semester vecka..?? ska gå och ta en kokosboll nu.

Ensam/aktiv kväll?


ikväll är jag ensam medans mamma och tanja är inne i stan för att se "Poppes pingviner"..... här ätit lite mat plus en gräddbulle/kokosboll (vad heter det egentligen?) och funderar på att ta en sväng på gåbandet och kanske se en film. The kings speach ligger på soffbordet och väntar.... bara två dagar kvar till party på lördag, skall bli kul! :-) har varit fruktansvärt trött idag, sovit någon timme nu på eftermiddagen men börjar känna mig pigg igen. sjukt. behöver nog lite motion så nu blir det upp och hoppa (snart :-) ska bara surfa liite till, hehe! ;-) (jag surfar faktiskt mycket mindre på landet än i stan konstigt nog, måste vara för att jag har fler att umgås med här än katten liksom ;-) 

såg black swan häromdagen föresten, den var riktigt bra! ska nog se den igen någon dag...

men nu tror jag minsann att det blir en kokosbulle (??;) till. och läsa lite bloggar.... hehe. we´ll se if I´m gonna move this ass more tonight or not med andra ord... ;-) Jo, jag ska försöka vara lite duktig. en kvart på gåbandet är bättre än ingen kvart. brukar gå typ 40-50 minuter i taget faktiskt, har gjort det några gånger den här veckan. då blir man lagom varm och svettig :-)

Kramar!

tattoospaning!


hayden panittiere har "Vivere senza rimpianti" ("live without regret") tatuerat på sidan av ryggen. så snyggt! det var därifrån jag fick ideén till den jag vill göra... skulle nog kunna tänka mig att ha en på ryggen där med, men inte samma citat då ;-)

vi fick ett infall förut och åkte in tll stan jag, mamma och tanja och kollade upp tatuerarna som finns där.fastnade för killen på scorpio tattoo, känns som att han var bra och en jag känner som har varit där rekommenderade honom med, så när jag ska göra en, så blir det där. vill ha både "la bella vita" på foten och "vivere con passione" på armen, hmmm.... (måste spara lite pengar med ;) kanske önska i julklapp och födelsedagspresent... :-) att skriva vivere con passione på armen kostar 2000 kr...

vi tänkte bada efteråt men det började ösregna så blev burgare på Mc Donalds istället. ikväll skall vi se Black Swan! :-) ska trycka i mig en bit prinsesstårta som mami kom hem med förut också, himla nyttig semester det
här lutar mot hehe :-) men är det sommar så är det.


ungefär en sån här tatuering på foten vill jag ha med, men La bella vita skall det stå, och det skall vara på insidan, inte på utsidan av foten. jag tycker att citat och texter är det snyggaste man kan ha, gillar enkla svarta texter på tavlor också...

lindsay lohan har la bella vita tatuerat på ryggen. jättesnyggt ställe för en tatuering, har velat haft en länge där med...

Hängmattefilosofier

Ligger ute i hängmattan hos mamma och surfar. det är livs kvalité :-)) Kom på idag att jag bara har fyra dagar kvar på det här intenetabbonemanget, sen går det ut och jag glömde såklart (!!) mitt nya bredband jag redan fixat hos 3 hemma i lägeneheten. suck! får råsurfa nu ett par dagar haha....

har kommit på lite roliga grejjer, ideér för tatuering... vill ha den på sidan av handleden och det är lite bra jag skriver ner dem nu så att jag inte ev skulle glömma bort dem!

Förslag;
"Vivere con passione" (italienska för "leva med passion")
"Ho sempre guarire" ("I always heal" på italienska)
"volare con le ali" ("flyger med egna vingar").
"volare senza ali" (flyger utan vingar)
"la bella vita" ("det goda livet", italienska.)
"Io non possiedono alcuna" ("mig äger ingen")
"camminare mai da soli" (vandrar aldrig ensam).
"Vivere nella luce" (leva i ljuset)

"Fede, speranza, amore" (tro, hopp och kärlek)

"forza, corragio e amore" ("styrka, mod och kärlek").

sen gillar jag;
"la cosa piu bella nella vita è l´illusione della vita" ("det vackraste i livet är illusionerna om livet".) fast det kanske är lite långt.

Vad ska jag ta????? :D

skulle nog vilja ha La bella vita eller "volare con le ali"på sidan av foten (den sidan man ser alltså till höger på vänster fot, på insidan av foten alltså, inte utsidan...) också kanske det första citatet på sidan av armen, vänster arm. eller volare con le ali där istället. synd att det är så dyrt att tatuera sig bara, vet inte riktigt om det är värt det om det kostar för mycket.

vet att många har citat på latin men jag tycker italienska är ett fint språk... leva med passion blir nästan likadant på latin som italienska, "Passio vivere", men då tycker jag att det både ser och låter finare på italienska. I always heal på latin blir "ego semper sana" och det kanske inte är så jättekul...

tänker mig att det skall vara skrivet lite i skrivstil men man skall ändå se vad det står.

I got vacation!


hands up, för jag har semester!! så skönt! är ute hos mamma och hittills har jag hunnit gjort en (misslyckad) jordgubbstårta, druckit ett par glas vin och cider, ätit chips, tittat på några filmer, suttit ute och läst ett par böcker, somnat på gräsmattan... m.m.... Big happenings, men har bara varit här sen i fredags och ja, nu är det lördag haha, så bara en dag ju ;-) funderar på att leta efter snygga tatueringar på nätet nu, vi är lite sugna på att tatuera oss jag och Tanja. vet redan vart jag vill ha den tror jag, men frågan är vad det skall vara, eller stå, vill ha något snyggt skrivet... men jag vill vara helt säker innan jag gör något, tråkigt om man skulle ångra sig efteråt ju.

sommarpackning pågår.



oj, klockan är redan halv tolv. har packat, städat och diskat. så skönt att ha det mesta klart inför imorgon. dags att göra iordning sig för sängen då...ska försöka gå upp hyfsat tidigt imorgon och kanske träna lite innan provet.... får nog gå upp halv åtta då, men det har funkat förut när jag gått upp då, har hunnit träna ändå så. blir lite tajt med tid till frukost också bara men ska nog bara göra en smoothie, går ju jättesnabbt. funderar på att gå ner på stan efter provet och köpa en dove summer glove, har i nte gjort det än. såg att dom hade på H&M för bara 39 kr där, ett riktigt kap ju, dom brukar kosta 50 kr annars och det är också väldigt billigt för en stor flaska "gradvis" brun utan sol. vill vara iallafall liiite brun i sommar, yey! :-) har packat ner bikinis nu, fick lite ångest bara jag såg dem, men med lite "bränna" så kommer det att gå ;-)

hittade ni ett test på olika "riktiga" B.U.S. billiga ACO´s blev bäst och kostar bara 80 kr! jag brukar köra med Åhlens egna (den kom lite längre ner på listan men var inte sämst iallafall), men man kanske skulle prova den istället då? man kan läsa lite recensioner om den här. 

ska nog köpa den istället för Doves.... priser skiljer sig ju inte mycket och denna skall vara mycket bättre plus lika bra att köpa en riktig brun utan sol så att man får resultat, vill ju inte behöva vänta tre veckor på att bli brun samt smörja varje dag... dessutom så luktar Doves riktigt illa, har luktat på den... här finns det recensioner på doves.

Dagens smycken :-)



Rosa armband; Mint, silver; scorett och det bruna är från H&M.  ring dyrberg/kern (bild 1), (gammal typ antik i grönt (bild 2) och en present (bild 3). kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha på mig hehe.... gillar att matcha lite olika armband iallafall, tycker det är så fint. sprotade blud, svart kjol och strumbyxor idag. lite för varmt nästan, svettades som en gris när jag kom hem.

tror jag ska diska och städa lite nu. kul va? ;-)

Dagens bästa.


fick hem mama i brevlådan och så köpte jag jordgubbar för att fira att det är semester för mig imorgon!!!!!! :-))) Har bara ett prov kvar att göra imorgon sen är jag ledig fyra veckor. så skönt!! ser framemot nästa helg, då blir det grillfest/party också :-) bra start på semestern.

jag har precis ätit här och funderar på om jag skall plugga lite mer eller om jag skall skita i det...? hehe.... har redan semesterhjärna tror jag! :-)

rosa små saker.


rosa stekpanna och en söt glasburk med lock köpte jag i veckan. köpte även den rosa blommiga saken ni ser på bilden men jag måste ha hjärnsläpp nu för jag kommer inte på vad det heter... det är en sån man har när man tar ut något varmt från ugnen, som en grillvante men ändå inte. herregud ;-)

stekpannan kommer från Åhlens och "den där saken" med :-) pannan kostar 59 kr och den andra saken (phuuu) kostade bara 10 spänn. stod 19 men gick in för tio, så hade väl tur ;-) precis min stil, gillar vitt, rosa och blommigt/romantiskt (men ändå modernt) i köket. (och andra rum med ;-)

Burken kommer från en inredningsbutik här i stan som jag ej vet namnet på, var första gången jag var där, den ligger precis brevid Åhlens..

I love pink ;-)

grytunderlägg cant be right heller va? jag menar, jag tänker ju inte ha den under en gryta, som underlägg? men är det inte det man säger att de heter? gud, nu kommer jag inte kunna sluta tänka på det här haha! ;-)

gårdagens hår.



Zicksack diadem (hur skriver man det egentligen?? ;-.) var stort i slutet på nittitalet (kommer ihåg att jag hade det på gymnasiet tror jag?) och nu är det tillbaka igen. jag gillar dem! köpte mitt på H&M :-) (har inte tvättat håret på ett par dagar när bilderna togs igår, därför det ser lite tråkigt ut haha..) skönt att få bak håret när det är varmt ute tycker jag.

jag tvättade håret idag (höhö!) med ett schampoprov som jag fick med hem i en tidning, och det var verkligen jättebra så jag tror jag skall köpa det nästa gång. tror det var Fructis strenghtening schampo, nåt nytt.... håret blev iallafall lite finare än vad det ser ut att vara här ;-) det ska ju va lite fluff och liv och inte bara hänga i stripor liksom ;-.)

from idag...


har jag lösenordskyddat min blogg. det känns mycket bättre och då kanske man inte behöver tänka lika mycket på vad man skriver. när jag skriver om lite mer privata tankar så händer det ibland att jag inte kan sluta tänka på vem som läser det efteråt? det kan ju faktiskt vem som helst göra, folk man inte vill. så därför har jag skaffat lösenord. så för min egen del så kanske jag inte behöver sitta och sortera ut lite personligare inlägg utan kan dela med mig av sånt som jag iallafall kan dela med mig av till familj och vänner. och för er del så kanske ni får lite roligare saker och inlägg att läsa om. känns bättre när man vet vilka som läser...

ljusa ljusa sommarkvällar :-)


har pluggat nu någon timme samt ätit middag. blev kyckling med potatis och bernesås.... tittade på klockan och hon är redan snart 22! känns inte alls som sen kväll, det är ju så himla ljust ute! :-) funderar nu på om jag ska lägga ner pluggandet för kvällen eller om jag ska hitta på nåt kul istället? Hmm..... har prov på fredag så hinner plugga lite mer imorgon. har fått för mig att det här provet inte kommer vara lika svårt som de andra har varit, men man vet ju aldrig... om bara 2,5 månad ungefär (tror jag) är jag klar med min utbildning, känns superbra!

Filmer jag måste se! ;-)


Bridesmades.
Svinalängorna.
Black Swan
Kronjuvelerna.
Winter´s bone.
Livet efter detta.

tror att alla dessa är riktigt bra.

har ni nåt bra filmtips?

jag kan rekommendera Something borrowed med kate hudson som går på bio nu för er som vill se något roligt, den var riktigt bra och jag skrattade högt flera gånger :-) det är en tjej som jag inte vet vad hon heter som bla göra en sjukt rolig roll som en småkonstig tjej, så bra! hon har bla även gjort en biroll som en dejt och flickvän till Ted i How I meet your mother, det är hon som har det där konditoriet och som han träffar på ett bröllop.


Lill lördag på en tisdag.

  
drack "lite" rödvin och åt pasta igår. så gott!! :-)

sitter och myser med kissen brevid mig som ligger och snusar. är typ bakis idag, help me.... blev så exalterad över att jag fick köpa ut en flaska vin på bolaget igår att jag drack upp hela igårkväll haha! vaknade till vid två tiden och var sååå törstig och hade en hemsk huvudvärk haha... så går det när man inte är van vid att dricka! dock känns det lite bättre nu, vaknade nio imorse och hade inte ont i huvudet alls, tur man är bra på att dricka vatten (också ;-) och hade värktablett hemma! jaja, vinet var gott i alla fall och ibland måste man få känna att man lever ;-) funderar på att rota fram nåt ur frysen och sätta igång med lunch nu, får se vad man skall äta?? är lite sugen på pizza eller hamburgare man skall försöka hålla mig borta från onyttigheter nu ett tag så gott det går. det är ju faktiskt bikinisäsong nu! (ännu mera hjälp!!) varmt och fint väder ute idag, ska nog gå ut en sväng sen. kanske köpa en glass eller nåt?

men åh... jag vill verkligen ha pizza!! ;-)

haha, jag sökte på ordet huvudvärk på google för att hitta någon passande bild till det här inlägget och hittade en artikel i Allt om mat där de skriver om ett rödvin (Ken Creek, finns på systemet och är från australien) som inte skall ge huvudvärk! ska nog prova det någongång. Vitt vin skall heller inte ge huvudvärk på samma sätt som rödvin, så det kan man också dricka om man inte vill få det. bra tips va? ;-)

vinet jag drack igår heter Santa Digna, det kommer från Chile, det är fairtrade märkt och kommer bara att finnas att köpa nu i sommar på systemet. väldigt gott, men som sagt, man ska inte dricka mer än ett par glas för då kommer huvudvärken! (oftast).

jag hittade...


dom här bilderna från förra våren i digitalkameran. saknar mitt blonda hår lite, men det funkar att vara brunett också. inte så himla viktigt vilken hårfärg man har egentligen, fast jag gillar frillan jag hade här, nu är det mycket spretigare haha (för att jag klippte mig sjäv senast, nästa gång måste nog en frisör vara inblandad! ;-)

sadness is a blessing.


dagens låt; Lykke li, sadness is a blessing. har haft den här låten på hjärnan hela dagen utan att fatta vilken det var, elller var den kom ifrån, eller  varför den fanns i mitt huvud. men så kom jag på att jag lyssnade på den igår, och ja, den stannade väl kvar där ett tag helt enkelt. gillar den hära låten väldigt mycket också.


dagens skrot.



ringar H&M, gamla armband. bränna; naturligt svensk ;-) (dvs ickebefintlig, men hellre blek än cancer I say!)

"Allting som jag verkligen tycker om är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande?"



jag vill dricka ALKOHOL haha....

får inte handla på systemet för dom tror att jag är en barnrumpa och mitt pass har gått ut så kan inte visa min eminenta och aktningsvärda ålder som jag faktiskt har ;-). köpa folköl på ICA känns inte lika gött som rödvin. (även om det funkar). så är det bara... fauck I say fauck! ;-) ska nog göra en smoothie nue.... istället..... (låter som värsta alkisen nu men faktum är att jag nästan aldrig dricker nuförtiden, tror jag var typ lite salongsbersusad som det så fint heter typ någon gång i höstas? illa, på´t igen snart med andra ord! ;-) (och senast jag drack typ två glas vin var en månad sedan ungefär.) fast jag gillar inte att vara full längre, isch. men vin till maten eller lite ost är gott! så gott!

mamma satte föresten in 60 kr på mitt konto (efter att ha läst mitt inlägg om mini stekpannan) med löftet om att få amerikanska pannkakor serverade någon dag och det bjuder jag gärna på. ska inköpas imorgon! Yey!! :-) snäll mamma jag har eller hur?? :-)

är med i en tävling hos Mogi.

har suktat efter dessa smycken från bohemian luxury hur länge som helst, tycker dom är så himla fina! Armbandet och ringen är ju to die for, om man får utrycka sig på ettt riktigt klyshigt bloggspråk haha. 

Nu kan man vinna dem i en tävling hos Mogi tillsammans med ett par ursnygga örhängen med fjädrar och jag är givetvis med och tävlar! man skall beskriva hur man skall matcha dem också för att få var med och jag skulle matcha armbandet med en vit klänning och bruna träcklackar, ringen skulle jag ha till vardags när jag vill känna mig lite extra fin (bara att slänga på till vilken outfit som helst) funkar från allt till tunika och leggins i sommar och kofta, jeans och stövlar i höst.  örhängena skulle givetvis få följa med ut på fest till en snygg lång tunika, leggins eller strumpbyxor och höga klackar! I like! Håll tummarna för mig nu, vill verkligen vinna :-)

update; men åh, såg nu att tävlingen gick ut igår? suck! ja, men det var ju ett bra försök iallafall ;-)

rosa mini stekpanna! :-)


såg den sötaste saken idag på Åhlens, en rosa ministekpanna! Vill haaa, haha :-) perfekt att steka amerikanska pannkakor i, perfekt storlek, och funkar till att steka ägg i också. ska def. köpa en sån nån dag när jag känner mig lite rik ;-) kostade bara 59 kr iofs men vill spara lite pengar nu, så det blir inga "onödiga" saker man inte absolut behöver.


seminarium + lunch på stan.


har precis kommit en från förmiddagens seminarium. det gick ganska bra den här gången, fast jag inte hade skrivit så mycket. men det var mest att vi satt och diskuterade. trevligt! blev en liten baugettelunch på stan med ett par från klassen efteråt och så gick vi och kollade lite på stan. skönt med lite frisk luft när man suttit inne tre timmar.

jag tränade imorse också innan skolan! känner mig duktig!! :-D

pasta igen :-)

målar naglarna, slötittar på two and a half man och lagar lite kvällsmat. blev så sugen på pasta med peso... igen! blir verkligen beroendeframkallande. har mina perioder då jag bara är sååå sugen på en viss sorts mat, sen tröttnar jag alltid och så blir det något annat istället. ett tag var det nästan bara frysta pizzor jag ville ha haha... inte så bra för kroppen! försöker tänka på att man får i sig proteiner, lätt att slarva med det faktiskt... känner direkt att jag blir tröttare om jag inte äter det ordentligt. fick dock reda på mitt järnvärde när jag var på blodcentralen senast och det var riktigt bra så det behöver man inte tänka på.

slut.


ne, nu lägger jag ner pluggandet för ikväll. har ändå tänkt på alla frågor, men inte fått ner så mycket svar, men lite på alla. det får faktiskt räcka. ska nog städa lite nu, har massa dammråttor på golvet haha :-) inte så himla fint när dom flyger omkring liksom. är lite sugen på att baka också, men har bara ett ägg kvar hemma så det får bli en annan dag.


dagens outfit.



vit blus H&M, lackleggins Zara, skor H&M. har precis tryckt i mig en middag/lunch bestående av bulgur, kyckling och paprika. hade tänkt vara lite nyttig men det blev bernesås till av någon anledning (min dressing var slut haha). idag måste jag fortsätta plugga, har två uppgifter kvar att göra till morgondagens seminarium. gjorde den första igår, och började lite på den andra har jag för mig. har tre uppgifter att göra. inte så pluggsugen, söndag och allt, men ibland måste man ju faktiskt ;-) dricker en jordgubbssmoothie nu efter maten, det piggar upp lite iallafall. behöver energi!



tänker plugga mellan 18.30 och 20.00 för 18.00 är det Leila bakar i Frankrike och 20.00 är det How I meet your mother. bra upplägg! borde hinna klart på 1,5 timme... har blivit ganska bra på att speedplugga när det verkligen behövs, måste vara alla år i skolan, hehe! och vad ska jag göra nu 45 minuter tills det börjar? äh, lika att sätta igång och plugga kanske. fast jag borde faktiskt städa lite också.... och diska.


pust!


har suttit och pluggat nu någon timme. har kommit ungefär halvvägs. skönt att inte behöva göra precis allt imorgon. men nu är det nog dags att sova tror jag :-) godnatt!

vy från min soffa :-)


älskar mitt fönster med fina saker i. ljuslykta från åhlens, vita blomkrukor och ljusstakar i fattigmanssilver.... vitt och rosa såklart! ;-) de rosa kuddarna kommer från H&M. mjuka och sköna!

kronjuvelerna...


är en film som jag verkligen vill se. har hört att den skall vara väldigt bra. ska nog försöka övertala någon att gå och se den med mig i sommar.... *blink, blink*. det är Ella lemhagen som har gjort den, gillar hennes tidigare filmer, dom är alltid så annorlunda på nåt sätt :-) känner på mig att det är en film i min smak... ska svänga ihop en liten middag här snart är det tänkt men det står helst stilla på mig i huvudet? har nog funderat på vad jag skall äta ändå sens jag var till affären för ett par timmar sen.... sallad typ? orkar inte göra nåt avancerat....fast min goda vitlöksås från hellmans är fan slut. inte bra!! ;-)

idag blir bloggen föresten rosa igen. man blir alltid lite lite gladare när man har massa rosa omkring sig ;-)

idag såg jag ut så här...


vit skjorta H&M, leggins ZARA, väska urban expression, skor H&M. kände mig nästan lite snofsig i vit skjorta, brukar inte känna mig så haha.... men så fort man tar på sig en vit skjorta så känner man sig genast väldigt uppklädd har jag upptäckt :-) bra stilknep där.

pink shoes.


fick hem dom här fina skorna idag, från H&M. dom kommer faktiskt från barnavdelningen men passar mig ändå :-) tycker dom är så himla söta och fina och kul med lite färggranna skor när man vill sticka ut. ville ha dom bruna först men dom var slut i min storlek, men jag tycker dom här funkar dom med.

sitter och mumsar nötter och loka jordgubb/guava nu. så gott. gud, har seminarium igen redan på måndag så jag måste verkligen plugga antingen ikväll eller imorgon. eller lite ikväll och lite imorgon... jättekul helgsyssla verkligen! ;-) men snart så är jag leeedig! :-)


På G.

mat på spisen, nytränad och utvilad. that´s a nice saturday!

I need a deo!


någon som vet vilken som är den bästa deoderanten?? tänkte köpa en sån här i sprejflaska från nivea på H&M som kostar typ 20 spänn, men så vet jag ju att Vichys (?) på apoteket är bra, men den kostar typ 90 eller 100 har jag för mig. har inte lust att betala så mycket för en deo men samtidigt så vill man ju ha en som är bra och funkar? behöver TIIIIIIIPSSSS!!!! ;-) what do ya use, tell me! är det dessutom bra med sprejform eller ska man ha vanlig? funkar sprej lika bra? är det sämre för miljön? viktiga tankar så här på nattkvisten haha! ;-)

Word!!



gamlingar fajtar om ålder!

tjatar med brudarna på facebook... konversation går nåt ungefär så här ;-)

Charlotte;

Laddar för att gå till bolaget och köpa lite vin.... har redan kommit på en bra replik om dom skulle neka mig att köpa pga gammalt legg.... "men tror du verkligen att jag är nitton år?" ska bli kul att se vad dom skulle säga!
    • L; Rätt skönt problem när man är 30 år!!
      7 hours ago · · 2 peopleLoading...
    • Charlotte; förvisso! ;-) hehe...
      6 hours ago ·
    • C; neh dom kommer att svara dig: nej men vi måste fråga för det är lag på det! ;)
      5 hours ago · · 1 personLoading...
    • 31 L, 31....det här året....
      5 hours ago ·
    • Inte än :)
      5 hours ago ·
    • (ignorerar tanken att man fyller 31 år om typ 3 månader...)
      5 hours ago · · 2 peopleLoading...
    • neh men det här året..... ;) dont try....
      5 hours ago ·
    • ja fy.. och C, du är ju redan trettiett! försökt inte att överföra din ångest på oss småbarn ;-) ja och då kan ju jag säga "och ja, och jag måste få handla, för är man över tjugo så får man det, enligt lag......." äh, jag somnade på soffan och vakna precis, blev alltså inget vin ändå, är man gammal och trött orkar man ju inte ens gå ner till bolaget ;-)
      about an hour ago · · 1 personLoading...
    • Hahaha!! Go Charlotte!
      about an hour ago ·
    • åldern tar ut sin rätt....jag somnar iafl inte på soffan mitt på dan, så alltså yngre än dig liksom piggare...(skiljer ju hela 8 mån) läskigt va?? ;)
      32 minutes ago ·
    • inte jag heller, o jag e själv med liten ;)
      31 minutes ago ·
    • du är också "ung" L...värre med Challe.. ;)
      26 minutes ago · · 2 peopleLoading...
    • nawww......
      26 minutes ago ·
    • Wohooo! (sorry Charlotte, mn hakar på den som ger en mest fördelar ;) )
      22 minutes ago ·
    • Charlotte...vi bara låtsas för vi är så desperados... ;)
      14 minutes ago ·
    • hahaha....keep talling ya that!! ;-) haha... L din lilla luuuuuuuuuuuuussssss!! man håller på den som är närmast en i ÅLDER fattar du väl??? ;-D hahaha.....
      14 minutes ago ·
    • Haha, jahaa, jag håller med Charlotte då!
      13 minutes ago ·
    •  ‎(dålig på reglerna i det här ;) )
      13 minutes ago · · 1 personLoading...
    • bra... inge kappvändare där haha!!! ;-)
      13 minutes ago 
    • ne, för tydligen kan dom ändras ;-)
      13 minutes ago ·
    • asg, nej nej, jag håller med den bästa bara ;)
      13 minutes ago ·
    • neh men jag är snällast och VEM är egentligen närmast? Ska vi slåss om na?
      12 minutes ago ·
    • haha, det är ju bra det! det som ger mest fördelar för stunden liksom..... tsss!
      12 minutes ago ·
    • JAA! Catfight! ;)
      12 minutes ago ·
    • tror jag och L är närmast!
      12 minutes ago ·
    • skit på er då.. ;) jag klarar mig själv! Hmpfh!!!
      11 minutes ago ·
    •  
      har redan glömt vad vi egentligen bråkar om.... haha....
      11 minutes ago ·
    • haha, ja gamlingar brukar ju göra det!! ;-P
      11 minutes ago ·
    • vet ändå att jag är bäst å "yngst"! ;)
      11 minutes ago ·
    • Hahaha, att vi alla är gamla som gatan..
      10 minutes ago ·
    • Jag har inte börjat med antirynkcreme, betyder det att jag är yngst?
      9 minutes ago ·
    • Charlotte; ne....
      9 minutes ago ·
    • neh L för det har inte jag heller...å Charlotte bråkar vi inte om systemet? Glömmer så lätt nu för tiden! ;)
      8 minutes ago ·
    • Den som somnar på soffan på dan är äldst, där med basta...brudar...men jag tycker om er ändå OCH kan förlåta.. ;)
      8 minutes ago · · 1 personLoading...
    •  Men då är Charlotte äldst av oss :D det är det viktigaste, att jag inte är äldst :)
      8 minutes ago · · 1 personLoading...
    • ja, det var nåt sånt...seneliteten gör det svårt att minnas.... o hålla trådar.... (talar för mig själv).
      6 minutes ago ·


      alltså jag undrar hur det kommer att se ut på ålderdomshemmet haha!? ;-) vi kommer gå runt och slå varandra på hälarna med käpparna.......!




Fridag, friday!


gårkvällen såg ut såhär, plugga med smoothie och middagen som bestod av färsk pasta med pesto och kyckling. så gott även om det kanske inte ser så aptitretande ut på bilden haha.... tror det får bli det idag igen! längtar redan efter mat, hehe! har varit iväg nu på förmiddagen och haft seminarium i skolan, gick bra även fast jag är väldigt seg idag. gick inte att sova inatt då det var ungefär hundra grader här hemma. låg bara och vred på mig och svettades.. usch. idag är det lite svalare faktiskt, och så hörde jag att det skulle bli sämre väder i helgen. tycker det är skönt hehe... men om jag hade varit i en sval villa eller lägenhet så hade jag säker inte gillat det, det är bara för att just min blir så himla varm! skall sluta tjata om min varma lägenhet snart, men ibland blir det nästan outhärdligt, jag trivs jättebra i övrigt, det är bara det att jag inte gillar när det blir så himla varmt.... påverkar mig jättemycket, mår alltid bättre när det är lite svalare, eller så där lagom varmt ;-) som tur är så har jag en fläkt, men lite svårt att ha på den på natten då den låter ganska mycket. nåja, snart är det höst igen... positiva klubben haha ;-) nej för fan idag är det FREDAG och då skall vi vara glada :-) skall ner på stan snart och se om jag lyckas köpa ut lite vin på bolaget, har ju bara ett gammalt pass men det kanske beror lite på vem som sitter i kassan och är på bra humör :-) fick handla på det i katrineholm i alla fall utan att dom sa något så inget är ju omöjligt ;-) är så sugen på rödvin! I need some! ;-) såg någon annons igår om ett lådvin på tre liter som bara kostar 139 kr och hade fått bra betyg i konsumentester. tror det hette något med torres, var från spanien och hade någon tjur på framsidan. sjukt billigt ju och om det smakar gott så är ju det också bra haha.... kommer nog räcka typ hela sommaren, får så mycket dricker jag inte *host*. ne, men det blir ju billigare än att köpa flaskor i alla fall och så vet man att man har och slipper ladda upp så fort det är helg och man kanske vill ha något glas vin till maten. det är ju trots allt sommar och då ska man få unna sig lite tycker jag. dricker nästan aldrig nuförtiden. man unnar sig sällan sån extra "lyx" när man är fattig student ;-P

RSS 2.0