alla dessa facebook personligheter....




jag har precis ätit glass (det är faktiskt helg idag) och sovit middag. börjar bli som en bebis.

Snubblade över en lista över olika facebook personligheter, tyckte det var lite kul... :-)

Den fantastiskt lyckliga.
Älskar livet, sin perfekta man, sina underbara och duktiga barn... Ja, ni vet. Ingen som helst gråzon här inte. Här lurar det onekligen något väldigt mörkt i kulisserna eftersom INGEN kan vara så lycklig jämt och ständigt.

Typisk statusuppdatering:
Maken står och grillar på verandan och solen skiner....... skall hälla upp kvällens första glas vin, åååååå vad livet är UNDERBART och härligt!

Svennen.
Gillar sina barn, fredagsmys, dagsutflykter och chips. Lever i sin lilla bubbla och umgås mest med likasinnade. Inte särskilt spännande för utomstående.

Typiskt statusuppdatering:
Sol och skönt idag. lillen sjuk igen, sover som han skall ialllafall, älsklingen och jag får mysa i soffan till på spåret och en påse estrella :-) Jobb imorgon som vanligt.. bra att man hann klippa gräset idag i alla fall, phu, men skönt att ha de gjort :-)

Lustigkurren.
Ordvitsar om allt. Det ena skämtet mer långsökt än det andra.

Typisk statusuppdatering:
Tänker inte ge exempel. Ordvitsar är under min värdighet (det finns säkert massa motbevis i form av rubriker genom åren, men det  är inget jag vill kännas vid).


Kopieraren.
Hakar på varenda kedjeuppdatering. Av någon mystisk jävla anledning.

Typisk statusuppdatering:
Idag är det systerdöttrarnas vecka. Sätt in det här på din status om du har den gulligaste systerdottern i hela världen <3 <3 <3


Gnällspiken.
Motsatsen till den fantastiskt lyckliga (dessa personligheters sinnesstämningar är mycket beroende av hur deras omgivning ser ut). Har alltid något att gnälla över och gör det på ett så martyraktigt sätt som möjligt.

Typisk statusuppdatering:
Jaha, nu har man ont i halsen igen. Precis när man piggnat till från magsjukan. Typiskt nu när sommaren är här. Men den kommer väl regna bort som vanligt. Spelar iofs ingen roll när man är ensam ändå..............


Demonstranten
Använder Facebook för att få ut sitt budskap och gör det genom att vildsint dissa allt och alla. Politiker, fotbollsspelare, fotbollsdomare och kungligheter ligger särskilt illa till.


Typisk statusuppdatering:
Men nu måste väl ändå kungajäveln avgå?!?

Den duktiga:
Lite som den fantastiskt lyckliga, förutom att hon till på köpet är jävligt duktig också. Ger dig ständigt dåligt samvete över ditt egna halvlata liv och gör dig helt utmattad bara över att läsa om allt hon företar sig.

Typisk statusuppdatering:
Powerwalkat 45 minuter. Imorgon blir det stavar. Måste träna till tjejmilen. ska bli såå skönt att gå upp 06.00 och komma igång!

Ungkarlen;
Gillar öl och fest. Ogillar; att städa.

Typiskt statusuppdatering;
Sitter på bishop och tar en öl med Jensa. Fy fan vad gött!

Jetsettaren/resenären.
Gör dig ständigt grön av avund över alla fantastiska ställen han eller hon besökt och besöker. Finns inte någonstans människan inte varit eller fotograferat. Tilllslut vill och kan du inte längre titta på bilderna. Det smärtar för mycket.

Typiskt statudsuppdatering
Stranden i Dubai, klart fem plus!! -------------> (bild på paraplydrink och brunbrända ben).



känner ni igen er i någon? ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0