Dagens bästa :-)



Sallad! Romansallad, baby tomater, stekt halloumi, kyckling, paprika, chasewnötter och vitlökssås. I likie..... luras icke av den lilla portionen haha, har ätit typ fyra stycken på ett par timmar ;-)


inspiratione.

Dagens påminnelse; måste beställa nya linser!

Ska ta ett bad nu och sen titta på bachelorette (tönt ;-)

har föresten insett att jag just nu prenumererar på
- Elle
- Sköna Hem
- Veckorevyn
- Mama
- Amelia

Ett par måste ryka. tur det bara varit prenumationserbjudanden och inte tillsvidare prenumationer..... men dom går ju över i tillsvidare sen.... ska ta bort Veckorevyn, sköna hem och amelia så fort dom går ut i alla fall.... Gillar verkligen Mama trots at tjag inte har barn och Elle är ju givet.... fast Amelia är ju rätt skön den med....  stryker över dom som skall bort.......... har fått en dille på att beställa med erbjudanden den senaste tiden och få massa roliga grejjer på köpet..... en del rätt dyra och fina faktiskt :-) Fick två bio biljetter på posten idag från Mama! :-) Ska prova Your life nästa gång istället, verkar rätt bra och man fick en svindyr handkräm plus bodylotion från estelle and child och en valfri pocketbok plus nåt mer tror jag?

Svammel.......... ;-) rolig besatthet.... Men det blir faktiskt mycket billigare än att köpa lösnummer, plus att man får grejjer plus post (vilket jag lövar).

blir rätt uttråkad av böcker och har svårt att hitta de som intresserar mig tillräckligt för att köpa dem.... tidningar kan man ba bläddra i när man har lust lixom..... ;-P

Bad var det.

Godnatt.

Kommentarer
Postat av: linda

Det är sjukt hur kul det kan va att få post :) Haha!

2011-06-15 @ 19:56:16
URL: http://bylindaly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0