Nytt smyck.

Mothers for All är en NGO (non-governmental organisation) som stödjer kvinnor, främst i Botswana, som tar hand om föräldralösa och utsatta barn genom att tillhandahålla inkomstgenererande projekt (smyckestillverkning e t c).  Kvinnorna återvinner returpapper så som tidningar, kalendrar, posters och kartong för att tillverka papperssmycken i olika färger och former; ingen är den andra lik.

Över 100 kvinnor i hela Botswana har hittills blivit utbildade i smyckestillverkning. Dessa kvinnor tar hand om ca 300 barn, utöver sina egna. Nu vill organisationen vill växa för att kunna stödja fler kvinnor som på vå vis kan hjälpa fler barn, man vill därför exportera och sälja smyckena i fler länder. Accessora stödjer med glädje projektet och är en av Mothers for All's nya återförsäljare i Sverige.
  

 

Jag tycker särskilt armbanden är fina och speciella och det är alltid bra när försäljningen av produkter går till något riktigt bra! varför inte ett fint armband eller halsband till någon tjej du känner som fyller år nästa gång eller kanske ge bort som julklapp istället för att bara haffa något i en affär?

Finns hos Accessora!


Kommentarer
Postat av: monica

snygga

2011-06-17 @ 10:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0